UpToDate – partener E-nformation

Sep 28, 2016
Ovidiu Petroianu

Latest Events

27 Oct - Sesiune paralela de lucru 12:00 - 13:00 - Research Demonstrates UpToDate - Impacts Outcomes

UpToDate is the most widely studied point of care clinical decision support tool. To date there have been over 60 studies that have looked at UpToDate as a tool to:

  • Allow more questions to be answered faster
  • Change decisions
  • Improve outcomes
Despre UpToDate

WoltersKluwer este un lider global în domeniul serviciilor de informații profesionale. Profesioniști în domeniul juridic, de afaceri, fiscal, contabilitate, finanțe, de audit, de risc și asistență medicală se bazează pe soluțiile software si instrumentele de informare ale WoltersKluwer și pentru a gestiona afacerea în mod eficient, a livra rezultate cliențilorlor, și de a reuși într-o lume din ce în ce mai dinamică.

UpToDate® este un produs dedicat inovației și valorii, astfel că aduce în permanență îmbunătățiri care ajută medicii să ofere o mai bună îngrijire pacienților. Peste 6.300 de editori, autori de renume si recenzori UpToDate, cu pregătire medicală, au conceput o modalitate de a accesa și mai ușor cele mai recente informații, bazate pe dovezi. Această caracteristică oferă medicilor un rezumat al celor mai importante actualizări care au fost adăugate de la ultima versiune.

Subiectele UpToDate sunt vizualizate de peste 26 de milioane de ori pe lună, iar sondajul pentru anul 2014 a demonstrat că medicii au găsit răspunsuri la peste 92% din întrebarile lor. Acest succes reflectă amploarea (24 specialități) și profunzimea conținutului clinic UpToDate (peste 10.500 de recenzii, iar fiecare răspunde la mai multe întrebări clinice).

Printr-un parteneriat cu Lexicomp®, un furnizor de informații farmaceutice din 1978, UpToDate încorporează peste 5.600 de monografii detaliate despre medicamente. Fiecare monografie oferă detalii esențiale, inclusiv dozele recomandate pentru adulți, copii sau vârstnici, avertismente, reacții adverse, instrucțiuni de administrare, utilizări marcate și nemarcate, Avertizări Speciale ale FDA și altele.

Este ușor să găsești medicația potrivită, pentru fiecare medicament existând trimiteri la alternativele sale generice și la denumirile de marcă din SUA, Canada sau internaționale. Când este menționat un medicament într-un subiect UpToDate, link-ul atașat afișează imediat monografia aferentă.

Un alt beneficiu al acestei platforme este motorul de căutare care permite abonaților să caute printre zeci de mii de imagini, grafice, filme – toate acestea fără a fi nevoie să părăsească aplicația UpToDate.

Clinicienii pot căuta rapid interacțiunile posibile medicament – medicament, medicament – plante și plante-plante cu ajutorul programului de interacțiune a medicamentelor din cadrul UpToDate (în parteneriat cu Lexicomp®), care include peste 5.000 de medicamente naturale, pentru adulți și copii.

 

 

uptodate

 

Member Login

Ai uitat parola?

Creează cont

Resetează parola
Te rugăm să introduci adresa ta de email. Vei primi noua parolă pe email.