Wolters Kluwer Health – partener E-nformation

Sep 28, 2016
Dorin Brindescu

Latest Events

iulie 2023 - Sesiune Online - Lexicomp Trial Q&A Session

În cursul lunii iulie, Wolters Kluwer Health și Enformation au organizat o sesiune de instruire online Lexicomp Trial Q&A Session pentru utilizatorii afiliați la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila”. Pentru mai multe detalii, urmați link-ul de mai jos.

Detalii
iunie - iulie 2023 - Acces gratuit la Lexicomp

Wolters Kluwer Health și Enformation oferă acces gratuit la Lexicomp, resursa principală de informații despre medicamente folosită de către farmaciști, medici și asistente la nivel mondial, utilizatorilor afiliați la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila”. Pentru mai multe detalii, urmați link-ul de mai jos.

Detalii
iunie 2023 - Sesiuni Online - UpToDate Mid-Trial Q&A Session

În cursul lunii iunie, Wolters Kluwer Health și Enformation au organizat o serie de sesiuni de instruire online UpToDate Mid-Trial Q&A Session pentru utilizatorii afiliați la 3 instituții de profil. Pentru mai multe detalii, urmați link-urile de mai jos.

Universitatea Ovidius din Constanța UMFST Târgu Mureș Universitatea de Medicină şi Farmacie din Craiova
iunie 2023 - Sesiuni Online - UpToDate Trial Kickoff Training

În cursul lunii iunie, Wolters Kluwer Health și Enformation au organizat o serie de sesiuni de instruire online UpToDate Trial Kickoff Training pentru utilizatorii afiliați la 3 instituții de profil. Pentru mai multe detalii, urmați link-urile de mai jos.

Universitatea Ovidius din Constanța UMFST Târgu Mureș Universitatea de Medicină şi Farmacie din Craiova
iunie - iulie 2023 - Acces gratuit la UpToDate

Până la începutul lunii iulie, Wolters Kluwer Health și Enformation oferă acces gratuit la UpToDate către 3 instituții de profil: Universitatea Ovidius din Constanța, Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș și Universitatea de Medicină şi Farmacie din Craiova. Astfel, utilizatorii acestor instituții pot consulta această renumită resursă CDS (Clinical Decision Support) care cuprinde o varietate de subiecte pentru mai mult de 25 de specialități medicale, fiind folosită deja de către peste 2 milioane de medici din 190 de țări. Pentru mai multe detalii, urmați link-urile de mai jos.

Universitatea Ovidius din Constanța UMFST Târgu Mureș Universitatea de Medicină şi Farmacie din Craiova
Despre UpToDate

Wolters Kluwer este un lider global în domeniul serviciilor de informații profesionale. Profesioniști în domeniul juridic, de afaceri, fiscal, contabilitate, finanțe, de audit, de risc și asistență medicală se bazează pe soluțiile software si instrumentele de informare ale WoltersKluwer și pentru a gestiona afacerea în mod eficient, a livra rezultate cliențilorlor, și de a reuși într-o lume din ce în ce mai dinamică.

UpToDate® este un produs dedicat inovației și valorii, astfel că aduce în permanență îmbunătățiri care ajută medicii să ofere o mai bună îngrijire pacienților. Peste 6.300 de editori, autori de renume si recenzori UpToDate, cu pregătire medicală, au conceput o modalitate de a accesa și mai ușor cele mai recente informații, bazate pe dovezi. Această caracteristică oferă medicilor un rezumat al celor mai importante actualizări care au fost adăugate de la ultima versiune.

Subiectele UpToDate sunt vizualizate de peste 26 de milioane de ori pe lună, iar sondajul pentru anul 2014 a demonstrat că medicii au găsit răspunsuri la peste 92% din întrebarile lor. Acest succes reflectă amploarea (24 specialități) și profunzimea conținutului clinic UpToDate (peste 10.500 de recenzii, iar fiecare răspunde la mai multe întrebări clinice).

Printr-un parteneriat cu Lexicomp®, un furnizor de informații farmaceutice din 1978, UpToDate încorporează peste 5.600 de monografii detaliate despre medicamente. Fiecare monografie oferă detalii esențiale, inclusiv dozele recomandate pentru adulți, copii sau vârstnici, avertismente, reacții adverse, instrucțiuni de administrare, utilizări marcate și nemarcate, Avertizări Speciale ale FDA și altele.

Este ușor să găsești medicația potrivită, pentru fiecare medicament existând trimiteri la alternativele sale generice și la denumirile de marcă din SUA, Canada sau internaționale. Când este menționat un medicament într-un subiect UpToDate, link-ul atașat afișează imediat monografia aferentă.

Un alt beneficiu al acestei platforme este motorul de căutare care permite abonaților să caute printre zeci de mii de imagini, grafice, filme – toate acestea fără a fi nevoie să părăsească aplicația UpToDate.

Clinicienii pot căuta rapid interacțiunile posibile medicament – medicament, medicament – plante și plante-plante cu ajutorul programului de interacțiune a medicamentelor din cadrul UpToDate (în parteneriat cu Lexicomp®), care include peste 5.000 de medicamente naturale, pentru adulți și copii.

 

 

 

Descarca Aplicatia
↓ descarca

Member Login

Ai uitat parola?

Creează cont

Resetează parola
Te rugăm să introduci adresa ta de email. Vei primi noua parolă pe email.